Lovely by Lucy for Eyelove, it’s here!

Eyelove_Lovely_by_Lucy_Captured_by_Hart44(edit) kopiePortrait_Eyelove_Capturde_by_Hart10 kopieEyeLove_GroepCatured_by_Hart(web) kopieFun_Eyelove_Capturde_by_Hart08 kopiePortrait_Eyelove_Capturde_by_Hart09 kopieEyeLove_GroepCatured_by_Hart02 kopieFun_Eyelove_Capturde_by_Hart06 kopieeyelove x lovelybylucy glasses

It all started with looking up some inspiration on Pinterest, and evolved into a collection of glasses..
It’s here! The glasses me and 6 other bloggers designed for Eyelove (the Eyelove Fashion Collection) is out, available from the 6th of February, and above you can see the result..
It’s been so much fun to design a small limited edition collection of glasses. First of all I never designed anything myself before, and second of all the process was so much fun, interesting and I’m really happy with the result. From looking up inspiration to thinking about shapes, fabrics and actually designing the glasses to waiting on samples and then finally seeing the first ones, doing the campaign shoot and wearing my glasses for the first time.. The process was fun but having my ‘own’ glasses, signed with my name and available on 125 locations nationwide – that’s the best part.

I’m really curious to hear how you feel about them as well. For me glasses, especially sunglasses are an accessory I match with my looks so I love having multiple, but at the same time I don’t find it easy to find a lot of great pairs that match my face well, they’re quite personal. Luckily you can try them out yourself and see them in real life from February 6th at the 125 Eyelove locations: click here to find the one closest to you. The glasses are both sold as prescription glasses and sunglasses for only 49€. You can also check my designs, more info and the other bloggers’ designs at the Eyelove website here.

Last but definitely not least, I’m giving away one of my designs to my beloved readers (you!). To win a pair of Lovely by Lucy x Eyelove glasses as pictured above, leave a comment below with your name, email address and why you should win a pair of (sun)glasses from my collection! Can’t wait to hear what you guys think!
THE COMPETITION IS NOW CLOSED. CONGRATULATIONS TO LIESBETH FOR WINNING!

Campaign images shot by Anouk Hart
Behind the scenes video by Christiaan Grammer
Hair & make up by Cynthia

Tags: Advertorial, All, Event, Fashion, Giveaway

31 responses to “Lovely by Lucy for Eyelove, it’s here!”

 1. Chayenna says:

  I would love to win a pair of sunglasses! Ik vind de ronde vorm super leuk! Bij mijn staan namelijk maar weinig brillen. Rondere brillen zijn een van de weinige brillen die bij mijn gezicht passen! Daarnaast zijn de verschillende kleur tinten ook super mooi. Handig voor mijn rondreis deze zomer!

 2. Paulien van den Heuvel says:

  Superleuk Lu!! Echt heel mooi :)

 3. Carien says:

  Prachtige brillen!! Vooral de tweede!

 4. Hanneke Ottow says:

  Hi Lucy, Your designed glasses are amazing! I would really like to win your glasses to show off on the streets, festivals, vacations, at work, and off course make my friends really jealous! Yep, these glasses are a must have for me.
  Love Hanneke/Liefs Hanneke

 5. Riëlle says:

  Aah wat gaaf Lucy! Ik heb wel een nieuwe bril nodig, dus ik denk dat ik sowieso even langs een van de winkels ga.
  Maar winnen is natuurlijk nog toffer! Lastig kiezen! Ik zou denk ik voor de gene met het ijzeren tussenstukje..

  xx Riëlle

 6. Vivianh says:

  Ik zou zo graag willen winnen! Die brillen zijn super fashionable! Normaal draag ik lenzen maar brillen zijn de laatste tijd zo fashionable geworden dat ik ze best over straat zou willen dragen :) Bovendien ben ik bijna jarig en zou dat het perfecte verjaardagscadeau zijn. :)

 7. Lisa says:

  Wow, ik vind zowel de collectie als de campagnefoto’s erg mooi geworden. Vooral de ‘punk’ bril met de metalen neusbrug is heel cool! Ik vertrek in maart voor vier maanden naar Milaan voor mijn studie, daarvoor kan ik zeker wel een mooie nieuwe zonnebril gebruiken.

 8. You look amazingly cool!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 9. Sophie says:

  Ik zou heel erg graag de grijze havana willen willen! Ik heb slechte ogen (-2) maar schaam mij altijd om een bril te dragen, en lenzen zijn geen optie… Met deze bril weet ik zeker dat ik het durf!! Hij is zo gaaf! Keep up the good work! Liefs, Sophie

 10. Caroline says:

  zo gaaf dat je dit hebt mogen doen :) ik vind die op de eerste (en vijfde) foto het allermooist, moet ik hebben!!

 11. Kristyna Cizinska
  kristyna.cizinska@gmail.com

  I think your style is amazing so that means everything you design is amazing as well. And that leaves me “awwwing” while seeing sunglasses you yourself designed! I love love love the print and the shape (that’s actually the exact shape that fits my face perfectly)! And why should I win? Because I love the sunglasses and I find them one of the most neccessary accessories that everrry girl should have (and should have at least 10 of them)! HAHA!

  PS: Good job!!! You are so creative and inspire a whole lot of people (including me!)

 12. Anouk says:

  Ik zou heel graag een zonnebril van jouw collectie willen winnen omdat jouw brillen allemaal ongeveer hetzelfde model hebben als mijn nieuwe bril, en ik dan een matchende set heb :-) Dat lijkt me echt heel leuk namelijk!

 13. Henrike says:

  Wat een ontzettend gave collectie! Ik ben al een aantal jaar op zoek naar een zonnebril die net even iets unieker is en jouw ‘punk’ variant vind ik echt heel mooi. Ik zou het ontzettend leuk vinden om er een te winnen! :)

 14. Ellen says:

  Ahhh wat een super toffe giveaway!! Als arm studentje met staar zou het winnen van zo’n toffe nieuwe bril mij erg goed uitkomen!

  *fingers crossed*

 15. Marloes says:

  Oeh, ik vind ze alledrie leuk! Je bent ook mooi opgemaakt op de foto’s trouwens. Ik zou graag een bril winnen, omdat ik sinds anderhalf jaar wat beter op mijn spullen let en eindelijk geen zonnebrillen meer kwijt raak. Maar één bril is ook maar zo schaars, dus een erbij zou wel leuk zijn :)

 16. Rosalie says:

  Aaah zo tof! Laat mijn bril op sterkte nou nét aan vervanging toe zijn… ;-)
  Het montuur links op de overzichtsfoto is mijn absolute favoriet.

 17. Congratulations! it’s awesome to have your name on a collection!
  The GREY sunglasses are my favorite ones. I really like that they are not bulky and love the colors. They remind me a bit of the Prada havana. They are cool without being over the top. That’s why I would love to win a pair :)

 18. liesbeth says:

  Die met het ijzeren beugeltje. Ha,dan zou mijn eerste designer item een echte lovelybylucy zijn…

 19. liesbeth says:

  Oh ja, good job! Mooi en subtiel opvallend.

 20. Raizel Eliasberg says:

  Geweldig! Lijkt me vooral heel gaaf om stukje bij beetje je eigen design tot stand te zien komen. Resultaat ziet er prachtig uit, mag je zeker trots op zijn! Ik investeer eigenlijk nooit in een goede zonnebril, wat ik wel zou moeten doen aangezien ik snel hoofdpijn krijg van de zon. En tussen al die internationale merken die ik draag lijkt een Nederlands design me heel leuk voor de verandering!

 21. Alex says:

  Having something you designed would be a honor and privilege. It would be like a tousand Christmas Days in one minute. Having somethingthat is given by somebody you admire and look up to makes you feel really really special.
  I’d really love that.
  Ps. they are absolutely awesome! ;) Cheers!

 22. Michelle Falk says:

  Wow those glasses look amazing! I would love to win a pair. I use glasses every day and find it really hard to find a pair that don’t make me look a secretary, but I believe your glasses will do the trick.

 23. Genevieve says:

  Well, I really need a pair of new glasses and I love your style. So, I think the timing would be perfect, haha. :D I especially like the grey and punk models: simple yet refined. Eenvoudig maar verfijnd? (Sorry for my lack of Dutch; I’m learning, I’m learning… :)

 24. Patty says:

  I would love to wear one of your glasses. I always wear the same glasses day in day out and it’s time for change!

 25. Amanda says:

  Heee,
  Ik wil na mijn verjaardag een hele andere look met o.a. een nieuwe bril en ik zat te denken aan de ronde bril met die coole blauwe tinten. Maar het zou natuurlijk nog fijner zijn als ik die niet zelf hoef te betalen (49,- is echt goedkoop btw) en als kadotje kreeg. Ik ben trouwens 29 februarie jarig maar die bestaat dit jaar niet.

 26. M A R T A says:

  You look adorable! Love the photos!

  http://www.MARTAsFASHIONdiary.com/

 27. Amber says:

  Is there an English language site? I’d love to get a pair of these, but I have no idea how to order.

  • Lucy says:

   @ Amber: I’m so sorry but they’re only available in stores in the Netherlands, not online and not abroad. But thank you for even wanting to order them!
   xx

 28. britt says:

  Hoi super gaaf heb net de camu bril gekocht!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.